Nieuwste aanbiedingen soundbars - iedere dag ververst (2024)

De nieuwste soundbars aanbiedingen vindt u hier. Wij verversen iedere dag deze pagina - anno 2024.
Publicatiedatum

5 januari 2024

Dit zijn de nieuwste soundbar aanbiedingen - iedere dag verversen wij deze pagina (anno 2024). De kortingen zijn gesorteerd van hoog naar laag. Voor meer informatie kunt u onze bijbehorende recensies lezen.

1. Sony HT-A5000 Soundbar

Sony ht a5000 soundbar

Afgeprijst met 201 euro op Coolblue (07-01-2024).

Uit onze recensie: “Al met al is de Sony HT-A5000 een indrukwekkend staaltje techniek dat aanpast aan de gebruiker en zijn omgeving, in plaats van andersom. Voor wie voorop wil blijven lopen in de wereld van home audio, biedt deze soundbar een sterke basis met de mogelijkheid om mee te groeien met persoonlijke behoeften en technologische ontwikkelingen. Een ding is zeker: met de Sony HT-A5000 als middelpunt van je home-entertainment systeem is een bioscoopervaring thuis gegarandeerd, vandaag en in de toekomst.

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Wifi ingebouwd Ja Bluetooth Ja
Breedte 121 cm Hoogte 6,7 cm
HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja Wifi ingebouwd Ja
Bluetooth Ja Breedte 121 cm
Hoogte 6,7 cm HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja

2. Denon DHT-S416 Soundbar

Denon dht s416 1

Afgeprijst met 110 euro op Coolblue (07-01-2024).

Uit onze recensie: “Eindconclusie: Denon DHT-S416 is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn TV-geluid naar een hoger niveau wil tillen zonder de bank te breken. Hoewel het geen top-of-the-line home cinema systeem is, biedt het voor zijn prijsklasse uitstekende prestaties en bruikbare functies. De genoemde nadelen zijn slechts kleine ongemakken in vergelijking met het totaalplaatje en de aanzienlijke verbetering die de soundbar biedt. Zoek je een soundbar die meer biedt dan je voor deze prijs zou verwachten en die zonder gedoe een aanwinst is voor je huiselijke kijk- en luisterplezier, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Denon DHT-S416.

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Wifi ingebouwd Ja Bluetooth Ja
Breedte 89,8 cm Hoogte 5,6 cm
HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja Wifi ingebouwd Ja
Bluetooth Ja Breedte 89,8 cm
Hoogte 5,6 cm HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja

3. Denon S316 Soundbar

Denon dht s316 1

Afgeprijst met 100 euro op Coolblue (07-01-2024).

Uit onze recensie: “Afsluitend laat deze soundbar zien dat een plezierige luisterervaring niet altijd gepaard hoeft te gaan met een bodemloze uitgave. De Denon DHT-S316 is een getuige van hoe je voor een aardige prijs een geluidsverbetering in huis kunt halen die je film- en muziekbeleving significant verrijkt. Wellicht zullen puristen op zoek naar de ultieme audiofinesse verder kijken, maar voor de gemiddelde gebruiker is dit een solide keuze die laat zien dat Denon de kunst van het balanceren tussen prijs en prestaties uitstekend verstaat.

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Wifi ingebouwd Nee Bluetooth Ja
Breedte 90 cm Hoogte 5,5 cm
HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja Wifi ingebouwd Nee
Bluetooth Ja Breedte 90 cm
Hoogte 5,5 cm HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja

4. Sony HT-S400 Soundbar

Sony ht s400 1

Afgeprijst met 61 euro op Coolblue (07-01-2024).

Uit onze recensie: “De Sony HT-S400 excelleert in eenvoud en prestatie. Het is een toegankelijk apparaat voor iedereen die zijn tv-geluid een serieuze boost wil geven zonder rompslomp. De soundbar laat inderdaad hier en daar wat steekjes vallen qua functies, maar voor de doelgroep waar hij zich op richt – de dagelijkse gebruiker die verlangt naar een bioscoopervaring thuis, zonder ingewikkelde setups – is het een schot in de roos. Gewoon relax, zet ’m neer en laat je verleiden door het ruimtelijke geluid dat je omarmt.

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Wifi ingebouwd Nee Bluetooth Ja
Breedte 90 cm Hoogte 6,4 cm
HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja Wifi ingebouwd Nee
Bluetooth Ja Breedte 90 cm
Hoogte 6,4 cm HDMI ARC (Audio Return Channel) Ja