Over Cartesium

Maker van digitale en fysieke handleidingen van producten

Onze organisatie is gespecialiseerd in het maken van handleidingen voor verschillende soorten producten, met name digitale producten zoals desktops, laptops en mobiele telefoons. We bieden duidelijke en eenvoudig te volgen stappenplannen om gebruikers te helpen een product te installeren en gebruiken.

Daarnaast bieden we ook tips en tricks voor het onderhoud en het optimaliseren van producten zodat gebruikers nog langer kunnen genieten van de aankoop. Onze handleidingen zijn beschikbaar in verschillende talen maar wij schrijven voornamelijk in het Nederlands.

Wij maken gebruik van de laatste technologieën om onze handleidingen te maken en te delen. Zo zijn onze handleidingen altijd up-to-date en kunnen we ze gemakkelijk beschikbaar stellen aan onze gebruikers via onze website of via andere kanalen, zoals sociale media of e-mail.

Locatie

Ons adres is: Cartesium, Vondellaan 55, 2332AA, Leiden.

Team

We zijn trots op ons team van professionele schrijvers en experts die samenwerken om onze handleidingen te maken. We hebben mensen met verschillende achtergronden en expertise in huis, zodat we de best mogelijke informatie kunnen aanbieden over de producten waarmee we werken.

Up-to-date handleidingen

Een van de manieren waarop we onze handleidingen up-to-date houden, is door continu te blijven zoeken naar nieuwe producten die op de markt komen en door deze op te nemen in onze lijst van behandelde producten. Zo kunnen we onze gebruikers ook informatie bieden over de nieuwste technologieën en producten.

Bovendien zijn we ook altijd op zoek naar manieren om onze handleidingen te verbeteren. Dit doen we door gebruikersfeedback te verzamelen en deze te gebruiken om onze handleidingen te verfijnen en te verbeteren. Door continu te blijven innoveren en verbeteren, hopen we onze gebruikers de best mogelijke handleidingen te kunnen blijven bieden.

Samenwerking met andere organisaties

We zijn ook actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om onze handleidingen te delen en te verspreiden. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met het opzetten van partnerships met andere organisaties die onze handleidingen willen gebruiken in hun eigen producten of diensten. Mocht u hierin geinteresseerd zijn, neem dan contact met ons op.

Website

Daarnaast zijn we ook trots op onze gebruiksvriendelijke website, waar onze handleidingen gemakkelijk te vinden en te downloaden zijn. We willen dat onze gebruikers snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken, zonder dat ze hoeven te zoeken tussen allerlei onnodige extra’s.

We zijn ook altijd bereikbaar voor onze gebruikers als ze vragen of problemen hebben. Ons team staat klaar om te helpen via e-mail, telefoon of sociale media. Zo willen we ervoor zorgen dat onze gebruikers altijd een goede ervaring hebben met onze handleidingen en met onze organisatie.

Al met al zijn we een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat zich richt op het helpen van mensen door middel van duidelijke en nuttige handleidingen. We hopen dat we onze gebruikers op deze manier een beetje kunnen helpen om het maximale uit hun producten te halen.

Als organisatie zijn we ook sterk gericht op privacy en de bescherming van de persoonlijke gegevens van onze gebruikers. We zullen nooit zonder toestemming persoonlijke gegevens verzamelen of delen en we nemen de nodige maatregelen om de gegevens te beschermen.

We hebben duidelijke policies opgesteld waarin we uitleggen wat we doen met de gegevens van onze gebruikers en hoe we deze beschermen. Deze policies zijn gemakkelijk te vinden op onze website en we raden onze gebruikers aan om deze te lezen voordat ze hun gegevens delen met ons.

Al met al willen we onze gebruikers geruststellen door hen te laten weten dat we hun privacy serieus nemen en dat we alles doen wat we kunnen om hun gegevens te beschermen.

We hopen dat onze handleidingen een waardevolle hulp kunnen zijn voor onze gebruikers en dat we een bijdrage kunnen leveren aan het gemak en de tevredenheid van onze gebruikers met hun producten.

Als u contact met ons wil opnemen kan dat via ons contactformulier.