Nieuwe aanbieding: AEG FSB64907Z Vaatwasser met 350 euro korting (2024)

De AEG FSB64907Z vaatwasser met ruimte voor 14 couverts, SatelliteClean technologie en energieklasse C biedt efficiënte reiniging - momenteel aangeboden met 350 euro. korting.
Auteur
Affiliatie
Daan Smit

Cartesium

Publicatiedatum

1 januari 2024

Inleiding

Aeg fsb64907z vaatwasser

De AEG FSB64907Z Vaatwasser is nu in de aanbieding met 350 euro korting op Coolblue.

De AEG FSB64907Z Vaatwasser is een moderne en innovatieve keukenhulp die ontworpen is om met efficiëntie en gemak de vaat te klaren. Met geavanceerde functies zoals SatelliteClean en SoftGrip biedt dit apparaat niet alleen ruimte voor een aanzienlijke hoeveelheid vaatwerk, maar zorgt het ook voor een onberispelijk schoon resultaat. Het intuïtieve design van de bediening en de gunstige energieprestatie maken dit model tot een slimme keuze voor hedendaagse huishoudens.

Aanbieding

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Plaatsing apparaat Inbouw Type vaatwasser Volledig geintegreerd
Nishoogte 82 - 90 cm Hoogte frontpaneel 64,5 - 77,6 cm
Energieklasse C Plaatsing apparaat Inbouw
Type vaatwasser Volledig geintegreerd Nishoogte 82 - 90 cm
Hoogte frontpaneel 64,5 - 77,6 cm Energieklasse C

Ontwerp en capaciteit’, ‘Reinigingstechnologieën’, ‘Gebruiksgemak en functies’, ’Energieverbruik en milieu

Aeg fsb64907z vaatwasser 1ndnnll3jyk0 8joonw

De AEG FSB64907Z Vaatwasser vervult de wens van menig keukenprins(es) naar hoogwaardige schoonmaak-hulp zonder ruimtecompromis. Met een capaciteit voor 14 couverts laadt u moeiteloos alle servies en pannen in, zelfs na een uitgebreid diner. De verstelbare bovenkorf biedt flexibiliteit voor grote borden, terwijl de onderste lade royaal plek biedt voor potten en pannen. Ideaal voor wie vaak groot kookt of de vaat laat opstapelen.

Ontwerp en capaciteit

14 couverts: Genoeg voor een grote maaltijd Verstelbare bovenkorf: Past zich aan uw vaat aan Topklasse bouwkwaliteit: Staat garant voor duurzaamheid

Grote borden? Geen punt. De AEG FSB64907Z staat zijn mannetje met een verstelbare bovenkorf. Uiteraard moeten hoge objecten soms in de onderkorf, wat onderlinge schuifpartijen kan vereisen. Maar laat dat de pret niet drukken, want over het algemeen biedt deze vaatwasser volop mogelijkheden voor uw dagelijkse vaat.

Reinigingstechnologieën

De vaatwasser excelleert met zijn SatelliteClean-technologie. De slimme sproeiarm bereikt elk hoekje van de machine, waardoor zelfs aangekoekte resten plaatsmaken voor schitterende glans. Toch streeploze wijnglazen zonder de moeite van handmatig poetsen? Met de SoftGrip-functie kunnen die delicate glazen nergens heen en komen vlekkeloos uit de machine.

Gebruiksgemak en functies

Gebruikersgemak staat hoog in het vaandel met een eenvoudige QuickSelect schuifregelaar waarmee programma’s en instellingen intuïtief worden ingesteld. Geen complexe menu’s, maar een digitale display die u stap voor stap begeleidt. Het enige minpunt is de afwezigheid van een binnenverlichting, wat het in- en uitladen in een donkere keuken iets uitdagender maakt.

Energieverbruik en milieu

Met energieklasse C is deze vaatwasser zuinig, wat zowel uw portemonnee als het milieu ten goede komt. Het jaarlijkse energieverbruik komt neer op een bescheiden 210 kWh. Een punt van overweging is het waterverbruik per cyclus van 10,5 liter; er zijn zuinigere modellen op de markt, maar door zijn doeltreffendheid wast deze AEG efficiënt zonder in te leveren op reinigingskwaliteit.

Samenvattend biedt de AEG FSB64907Z Vaatwasser een aantrekkelijke mix van capaciteit, innovatieve reinigingstechnologieën en gebruikersvriendelijkheid, alles omlijst door een respectabele energie-efficiëntie. Het apparaat mag dan niet het absolute zuinigheidswonder zijn, maar deze krachtpatser compenseert ruimschoots met zijn prestaties en gebruiksgemak. Voor menigeen is deze vaatwasser een betrouwbare hulp in de huishouding, die zelfs na een feestelijk samenzijn het vuile werk uit handen neemt.