Nieuwe aanbieding: ETNA CMV328ZT Magnetron met 120 euro korting (2024)

De Etna CMV328ZT magnetron combineert stijlvol ontwerp met functionaliteit en goede prestaties tot 230°C. Ruim en met grillfunctie - afgeprijs met 120 euro.
Auteur
Affiliatie
Lucas Bakker

Cartesium

Publicatiedatum

24 november 2023

Inleiding

Etna cmv328zt magnetron

De ETNA CMV328ZT Magnetron is nu in de aanbieding met 120 euro korting op Coolblue. De ETNA CMV328ZT combimagnetron is een geavanceerd keukenapparaat dat efficiency en veelzijdigheid belooft. Uitgerust met een capaciteit van 28 liter en een draaiplateau van 31,5 centimeter, biedt dit model genoeg ruimte voor de meeste gerechten. De combinatie van 900 watt magnetronvermogen, een grillfunctie en hete lucht optie maakt het mogelijk om met dit ene apparaat te ontdooien, verwarmen, bakken en grillen.

Aanbieding

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Plaatsing apparaat Vrijstaand Type oven / magnetron Combimagnetron
Inhoud 28 l Magnetronvermogen 900 W
Gewichtssensor Nee Plaatsing apparaat Vrijstaand
Type oven / magnetron Combimagnetron Inhoud 28 l
Magnetronvermogen 900 W Gewichtssensor Nee

Ontwerp en functionaliteit

Etna cmv328zt magnetron 31kal9vwxljp

De ETNA CMV328ZT combimagnetron verenigt stijlvol design met praktische functionaliteit, perfect voor iedereen die waarde hecht aan esthetiek en efficiëntie in de keuken. Met zijn strakke, zwarte uitstraling integreert deze combimagnetron moeiteloos in moderne keukens. Naast het visuele aspect biedt de combimagnetron een gebruiksvriendelijke ervaring met handige functies zoals de grill en de automatische programma’s.

Belangrijke kenmerken:

 • Moderne zwarte kleur; past in vrijwel elke keuken.

 • 10 automatische programma’s; maakt koken en opwarmen eenvoudig.

 • Ontdooifunctie met één druk op de knop; handig voor bevroren restjes.

 • Grillfunctie; ideaal voor het afbakken van broodjes of pizza met een krokante bovenlaag.

De ETNA CMV328ZT biedt een royale inhoud van 28 liter, waardoor het apparaat geschikt is voor de meeste huishoudelijke behoeften. Het magnetronvermogen van 900 watt zorgt voor snelle en gelijkmatige verwarming, terwijl de afwezigheid van een gewichtssensor nauwelijks als een gemis wordt ervaren, gezien de efficiëntie waarmee de magnetron zijn werk doet.

Hoewel sommige gebruikers de bediening in het begin wat ingewikkeld vinden, blijkt na gewenning het navigeren door de verschillende opties over het algemeen zeer intuïtief. De meegeleverde rekjes verhogen de veelzijdigheid, alhoewel ze niet altijd even praktisch zijn voor alle schaaltypes en groottes.

Het robuuste metaal met een coating van de voorzijde en de roestvrijstalen binnenwanden onderstrepen de bouwkwaliteit. Toch vermelden sommige gebruikers dat het inzetrek ietwat gammel aanvoelt en dat de teksten op de knoppen bij weinig licht lastig te lezen zijn, zeker aangezien de bedieningspaneel taal zich beperkt tot Engels en symbolen.

Ondanks deze kleine ongemakken blijft de ETNA CMV328ZT een uitstekende keuze voor wie een solide, functionele en mooie combimagnetron zoekt. De basisklasse bouw- en bereidingskwaliteit voelt aan als meer dan dat voor de doorsnee gebruiker, wat het apparaat een goede reputatie bezorgt. Overigens biedt de fabrikant een garantie van 2 jaar, wat de koop geruststellend maakt.

Kleine puntjes van kritiek worden al snel vergeten wanneer men kijkt naar het gemak van de handmatige reinigingsmethode dankzij de wanden met coating en de veelzijdige bereidingsmogelijkheden. Dit apparaat blijkt niet alleen een trouwe metgezel voor het opwarmen van babyvoeding maar ook een vakman voor de perfecte cake of pizza, dankzij de hetelucht-, bovenwarmte- en pizzastanden.

Kortom, de ETNA CMV328ZT combineert een smaakvolle vormgeving met betrouwbare prestaties. Het apparaat is daarmee een toegankelijk en praktisch hulpmiddel in de keuken die, ondanks enkele kleine minpunten, zijn werk naar behoren doet. Het is de samensmelting van design en functionaliteit in één, waardoor het een slimme toevoeging is aan het huishouden.

Gebruiksgemak en bediening

Etna cmv328zt magnetron 38ob7azwdnn

Als het aankomt op het dagelijks gemak in de keuken, valt er veel te zegen over de ETNA CMV328ZT. Deze combimagnetron belooft een simpele bediening zonder de poespas, maar met alle basisfuncties die men nodig heeft voor een moderne keukenervaring. Hieronder een lijstje met de pluspunten van de bediening:

 • Navigatie door het menu is een fluitje van een cent dankzij het overzichtelijke display.

 • De keuze uit 10 automatische programma’s neemt veel giswerk uit de handen, vooral bij veelvoorkomende taken zoals het opwarmen van soep of popcorn.

 • Met drukknoppen of een draaiknop kan men eenvoudig het gewicht van het te bereiden gerecht instellen, ideaal voor nauwkeurig ontdooien of koken.

 • Een grillfunctie is inbegrepen, wat een extraatje is voor de liefhebbers van een knapperig korstje op hun brood of pizza.

Echt een apparaat dat past in de drukke levens van vandaag, waar elk huishouden op zoek is naar manieren om tijd te besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Toch, zoals bij elk apparaat, zijn er altijd enkele kanttekeningen te plaatsen bij de ETNA CMV328ZT. Zo vinden sommige gebruikers de bediening in het begin wat ingewikkeld, en is de handleiding misschien niet zo helder als men zou wensen. Maar, laat dit je niet afschrikken; zodra je de knoppen gewend bent, word je beloond met een snel en efficiënt keukenmaatje. En even serieus, wie leest er vandaag de dag nog handleidingen?

Ook op het gebied van lettergrootte kan de ETNA CMV328ZT een verbeterpuntje gebruiken, zeker bij weinig licht zijn de teksten op de knoppen lastiger te lezen. Maar hé, niets wat een kleine lamp of het licht van je smartphone niet kan oplossen.

In sommige gevallen zou een gewichtssensor een toegevoegde waarde kunnen zijn voor nog meer precisiekoken, maar laten we niet vergeten, voor deze prijs krijg je een bijzonder complete keukenhelper. En nog iets, de onduidelijke symbolen op het bedieningspaneel kunnen soms leiden tot een beetje verwarring, maar na een paar keer gebruiken wordt dit een tweede natuur.

De ETNA CMV328ZT staat ook stil bij de kleintjes, met een kinderbeveiliging om nieuwsgierige handjes te beschermen tegen ongewenste bediening. Een veilige gedachte die ouders ongetwijfeld erg zullen waarderen.

Al met al doet de ETNA CMV328ZT wat het belooft en biedt het gemak op momenten dat je het echt nodig hebt. Gooi er bij wijze van spreken een pizza in, stel de juiste stand in, en voor je het weet zit je met je voeten omhoog te genieten van een knapperige snack. Dat is toch wat we allemaal willen na een lange dag werken – mogelijk maken met een druk op de knop, zonder al te veel gedoe. Precies dit gemak en de eenvoudige bediening maken van de ETNA CMV328ZT een prima keuze in zijn prijsklasse.

Prijs-kwaliteitverhouding

Etna cmv328zt magnetron 5yzgar519qgb

Wanneer we de ETNA CMV328ZT Magnetron onder de loep nemen, springen vooral de prijs-kwaliteitverhouding en het aantal gebruikersfuncties in het oog. Dit apparaat biedt een scala aan mogelijkheden voor een prijs die de concurrentie doorgaans niet kan matchen. De automatische programma’s, gecombineerd met de grill- en ovenfuncties, maken het een veelzijdige keukenhulp voor elke moderne keuken.

Laten we de voornaamste voordelen eens opsommen:

 • Ruime keuze aan programma’s (10 automatische opties).

 • Grillfunctie voor een knapperig resultaat.

 • Eenvoudige navigatie met druk- en draaiknoppen.

 • Een ontdooifunctie die restjes snel gereed maakt voor consumptie.

 • Elegante zwarte afwerking passend in elke moderne keukenopstelling.

Maar geen enkel product is perfect. Er zijn enkele nadelen die genoteerd moeten worden. Sommige gebruikers vinden de bediening in het begin wat ingewikkeld en de meegeleverde handleiding kan wel wat verbetering gebruiken. Ook is het draaiplateau niet uitschakelbaar, wat beperkingen kan opleveren voor sommige schotelmaten. Dat gezegd hebbende, zijn dit aspecten die vaak na wat gewenning minder als problematisch ervaren worden.

Het design wordt geprezen; zijn zwarte uiterlijk is strak en de binnenruimte van de magnetron wordt als ruim en praktisch beschouwd. Met 28 liter inhoud is er genoeg plek voor een groot scala aan gerechten, van diepvriespizza’s tot zelfgemaakte lasagnes.

Wat betreft de geluidsniveaus, merken sommige gebruikers op dat de magnetron wat aan de luidruchtige kant kan zijn. Echter, in vergelijking met de voordelen is dit slechts een klein ongemak dat nauwelijks afdoet aan de algemene tevredenheid.

De vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid scoren hoog. Veel gebruikers vinden de bediening makkelijk na enige oefening, en het apparaat levert consistente resultaten. Het draait uiteindelijk allemaal om wat je krijgt voor je geld en in dat opzicht lijkt de ETNA CMV328ZT een echte winnaar.

Als kers op de taart is het oude apparaat via Coolblue gratis retour te sturen en wordt er een garantieperiode van 2 jaar geboden. Al met al krijg je met de ETNA CMV328ZT een solide combimagnetron die zijn taak uitstekend vervult. Natuurlijk zijn er luxere modellen op de markt met meer snufjes en een nog strakker ontwerp, maar voor de prijs die je voor de ETNA CMV328ZT betaalt, is het moeilijk een betere deal te vinden.

Kortom, wie zoekt naar een betrouwbare combimagnetron die zonder poespas doet wat ’ie moet doen, en dat voor een scherpe prijs, zal met deze aankoop niet snel teleurgesteld zijn. Het is duidelijk dat ETNA begrijpt dat de keuken het hart van het huis is en biedt daarom met de CMV328ZT een keukenmaatje aan die je niet in de steek laat.

Prestaties en bereidingskwaliteit

Etna cmv328zt magnetron l9vyavwb639j

De ETNA CMV328ZT combimagnetron belooft een veelzijdige bondgenoot te zijn in de moderne keuken. Maar hoe staat het echt met de prestaties en bereidingskwaliteit van dit apparaat? Gebruikers die op zoek zijn naar een apparaat dat snel op temperatuur is en breed inzetbaar, worden zeker op hun wenken bediend. De magnetronfunctie warmt voedsel snel en gelijkmatig op, terwijl de grillfunctie zorgt voor een krokant korstje waar nodig.

De hete lucht oven stelt ook niet teleur, of het nu gaat om het bereiden van knapperige frietjes, een smeuïge lasagne of een goudbruine pizza. De resultaten zijn veelal positief:

 • Heteluchtoven tot 230 graden Celsius

 • Magnetronvermogen van 900 W

 • Automaatprogramma’s voor diverse gerechten

 • Speciale pizza-functie voor een krokante bodem

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Sommige gebruikers merken op dat de bediening vooral in het begin wat omslachtig kan zijn. De tekst bij de bedieningsknoppen is soms moeilijk leesbaar bij weinig licht, wat voor verwarring kan zorgen. Ook het reinigen van de binnenkant vergt van de gebruiker soms wat meer moeite doordat de achterzijde snel kan inbranden.

Wat betreft de bereidingskwaliteit zijn de meeste gebruikers eer tevreden. De combimagnetron doet over het algemeen precies wat hij moet doen. Een minpuntje is echter dat de temperatuur in de ovenfunctie soms lager lijkt dan aangegeven, dus het kan nodig zijn de temperatuur iets hoger in te stellen voor het beste resultaat. Ook het ingewikkelde menu en de niet altijd even duidelijke handleiding kunnen als een uitdaging worden ervaren. Echter, eenmaal gewend aan de programma’s biedt het apparaat verschillende mogelijkheden die de gebruikservaring verbeteren.

Het geluidsniveau van de ETNA CMV328ZT krijgt wisselende beoordelingen. Terwijl de ene gebruiker het apparaat relatief stil vindt, ervaart een ander het als vrij lawaaierig. Dit kan met name tijdens langere ovensessies enigszins hinderlijk zijn.

De crisp-functie voor het bereiden van bijvoorbeeld krokante kippenvleugels of bladerdeeghapjes is een waardevolle toevoeging die door velen wordt gewaardeerd. De ETNA CMV328ZT stelt niet teleur in het leveren van gerechten met een heerlijke textuur.

Kortom, de ETNA CMV328ZT is een combimagnetron die overwegend goed scoort op het gebied van prestaties en bereidingskwaliteit. Zowel voor de beginnende als ervaren thuiskok kan dit apparaat een goede hulp zijn in de keuken. De kleine nadelen worden over het algemeen snel vergeven als men eenmaal de diverse functies meester is. Dit blijkt ook wel uit de vele contente geluiden onder de gebruikers die blij zijn met zo’n veelzijdige en betrouwbare hulp in de keuken.