Goede koffie onderweg met het All Ride 24V Koffiezetapparaat (2024)

Recensie van het All Ride 24V koffiezetapparaat: praktisch voor onderweg met 300W vermogen - inclusief mok.
Auteur
Affiliatie
Thomas Visser

Cartesium

Publicatiedatum

19 september 2023

Inleiding

All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen 24 volt inclusief mok 31gvvxxdy0rr

Het All Ride 24V Koffiezetapparaat is speciaal ontworpen voor de behoeften van chauffeurs onderweg, en biedt de mogelijkheid om een vers kopje koffie te zetten direct vanuit de cabine van een voertuig. Dit compacte apparaat werkt op een 24V aansluiting, geschikt voor gebruik in vrachtwagens, en komt met een handige mok die de koffie op temperatuur houdt. De efficiënte werking en het eenvoudige bedieningsmechanisme maken het een aantrekkelijke optie voor wie lange ritten maakt en verlangt naar een betrouwbaar kopje koffie onderweg.

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Soort koffie Gemalen koffie Melkopschuimer Nee
Instelbare maalgraad Nee Aantal kopjes per keer 1
Temperatuur instellingen Nee Kopje verwarmer Nee
Warmhoud functionaliteit Nee Afneembare waterreservoir Nee
Koffie bonen reservoir 0 Bodem met antislip Nee

Foto’s

Klik op foto’s om ze te vergroten:

All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen  24 volt  inclusief mok 2 All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen  24 volt  inclusief mok 1 All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen  24 volt  inclusief mok 4 All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen  24 volt  inclusief mok 13 All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen  24 volt  inclusief mok 12 All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen  24 volt  inclusief mok 10

Prijzen

Ontwerp en Gemak

All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen 24 volt inclusief mok 2

Met het All Ride 24V Koffiezetapparaat voorzien van bijgeleverde mok is koffie drinken onderweg zo gefikst. Dit apparaat is de perfecte metgezel voor de lange afstanden en vroege ochtenden. Sluit ’m aan op de 24V-aansluiting in je auto of vrachtwagen en je bent klaar voor de start.

Laten we eens kijken naar de makkelijke aspecten van dit koffiezetapparaat:

Snel aansluiten: plug-and-play met de sigarettenaansteker. Makkelijk in gebruik: een eenvoudige aan/uit-schakelaar doet het werk. Compact: neemt niet veel ruimte in en past makkelijk in je voertuig. Alles-in-één: inclusief mok en afwasbaar filter, dus geen losse onderdelen.

De installatie van dit koffiezetapparaat is kinderspel. Met de bevestigingsbeugel kun je het apparaat stevig vastmaken, dus geen zorgen over het morsen van je koffie in bochten. Ideaal voor als je vaak in de benen bent en toch je dagelijkse cafeïneboost niet wilt missen.

Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn met de All Ride. Sommige gebruikers ervaren dat de koffie wat aan de slappe kant kan zijn. Dat gezegd hebbende, met wat finetunen – bijvoorbeeld het aanpassen van hoe je de koffiepad plaatst – kun je de sterkte enigszins beïnvloeden.

Het is niet de Barista-ervaring die je misschien gewend bent van thuis of je lokale koffiebar, maar hey, dit is koffiezetten op wielen! En die mobiele vrijheid komt met compromissen. Toch is het voor de koffieliefhebber met veel kilometers voor de boeg een behoorlijke uitkomst.

Echter, we moeten ook even de snoerlengte van 0,90 meter benoemen. Dit is over het algemeen voldoende, maar afhankelijk van je cabine-inrichting kan het een stretch zijn.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door praktisch grijs en zwart, niets flashy, maar past in de meeste interieurs van voertuigen. Functioneel, dat wel, en daar gaat het tenslotte om. Toch is het materiaalgebruik kunststof niet voor iedereen even bevredigend. Voelt een beetje basic, maar zolang het doet wat het moet doen, is dat meer een kwestie van smaak.

Besparing is een ander interessant punt. Je bent onderweg niet meer afhankelijk van dure tankstation koffie. Over tijd gesproken, je verliest geen minuut meer door te wachten op je beurt bij de koffiecorner.

In samenvatting, de All Ride 24V Koffiezetapparaat met Mok is gemaakt voor de nomadische koffiedrinker. Gemakkelijk mee te nemen, te installeren en te gebruiken. Het apparaat mag dan soms net niet die koffie van thuis leveren, maar de mogelijkheid om zelf je koffie ‘aan boord’ te brouwen is onbetaalbaar. En ondanks enkele nadelen, die vaak met een beetje creativiteit en aanpassingsvermogen te overkomen zijn, is dit apparaat een solide keuze voor degene die vaak de weg op gaat.

Koffiekwaliteit en Smaak

All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen 24 volt inclusief mok 3

Bent u een echte koffieliefhebber die vaak onderweg is? Dan kan het All Ride koffiezetapparaat voor de auto of vrachtwagen interessant voor u zijn. Laten we eens een kijkje nemen naar de kwaliteit en smaak van de koffie die dit apparaat produceert.

Allereerst, het apparaat is ontworpen voor het gebruik van koffiepads, wat betekent dat u kunt genieten van verschillende smaken en merken koffie. Dit systeem is vrij eenvoudig en heeft als voordeel dat de pads gemakkelijk op te bergen zijn en hun smaak goed behouden.

Toch hebben sommige gebruikers aangegeven dat de koffie soms wat waterig kan uitvallen. Dit is een punt van aandacht, maar er zijn ook gebruikers die dit hebben opgelost door de padhouder te verwijderen en direct een filter met koffie te gebruiken. Hierdoor krijgt u een sterker bakkie, naar eigen voorkeur.

Wat we hebben opgemerkt aan het All Ride koffiezetapparaat:

 • Gemak van koffiepads: simpel in gebruik en makkelijk mee te nemen.

 • Smaak: deze kan variëren, afhankelijk van de gebruikte koffiepads of filters.

 • Opties: geen instelbare koffiesterkte, maar met een kleine aanpassing kunt u dit zelf controleren.

Hoewel de smaak soms als een minpunt wordt gezien, is er ook een groep gebruikers die het apparaat als heerlijk en goed werkend beschrijft. Het is duidelijk dat de ervaring nogal persoonlijk kan zijn. Als u van stevigere koffie houdt, is het zeker aan te raden om te experimenteren met de hoeveelheid koffie en de bereidingswijze.

Een ander punt van overweging is de levering, waarbij gebruikers melding maken van snelle service die aan de verwachtingen voldoet. Dit draagt bij aan de tevredenheid van klanten, niet alleen over het product zelf, maar ook over het koopproces.

Het All Ride koffiezetapparaat is dus een apparaat dat bij de juiste verwachtingen en enige aanpassingsvermogen zeker kan voldoen aan de behoeften van de koffiedrinker onderweg. Het zou onredelijk zijn om van een mobiel apparaat dezelfde kwaliteit te verwachten als van een luxe espressoapparaat, maar binnen zijn categorie biedt het zeker gemak en het genot van een warme drank op momenten dat een tankstation of café niet binnen handbereik is.

Het is belangrijk om de negatieve punten die worden aangedragen in perspectief te plaatsen. Een apparaat dat ontworpen is voor gebruik in voertuigen zal altijd compromissen met zich meebrengen, zowel in gebruiksgemak als in de uiteindelijke smaak van de koffie. Echter, voor de veelrijder of vrachtwagenchauffeur die het gemak van een koffiezetapparaat onderweg kan waarderen, biedt de All Ride een praktische oplossing.

Warmtebehoud en Doorlooptijd

All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen 24 volt inclusief mok 4

Wanneer je veel onderweg bent, is een kop verse koffie goud waard. Het All Ride 24V Auto/Vrachtwagen Koffiezetapparaat met Mok biedt uitkomst voor de koffieliefhebber op wielen.

Warmtebehoud en Doorlooptijd

De belangrijkste aspecten van dit compacte koffiezetapparaat zijn ongetwijfeld het warmtebehoud en de doorlooptijd van het zetten van een kop koffie. Deze twee elementen zijn bepalend voor de ervaring van de gebruiker, dus laten we die eens grondig bekijken:

 • Doorlooptijd: Een snel kopje koffie is meestal een must voor onderweg. Dit apparaat heeft wat tijd nodig om door te lopen, wat als een klein nadeel gezien kan worden. Echter, omdat we vaak toch in de auto of vrachtwagen zitten te wachten, is die tijd zo om. Het resultaat? Een vers kopje koffie waar je een paar minuten extra voor hebt gewacht, maar dat meer smaak heeft dan een haastig getapt tankstation bakkie.

 • Warmtebehoud: De meegeleverde mok houdt de koffie verrassend lang warm. Is de koffie eenmaal doorlopen, dan geniet je gedurende je rit van warme koffie. Dat is toch heerlijk, niet?

Nu blijkt uit sommige ervaringen dat men in eerste instantie de koffie wat aan de waterige kant vond. Maar waar een probleem is, is ook een oplossing: door het filter aan te passen of zelfs andere koffiepads te gebruiken, bereiken sommigen betere resultaten. Het toont aan dat met een beetje experimenteren, ook uit een compact apparaat een degelijke kop koffie te halen is.

Er zijn gebruikers die opmerken dat de wateraanvoer wellicht iets te rijkelijk is ingesteld. Hierdoor kan de koffiepad opdrijven en het hete water niet optimaal zijn werk laten doen. Dit lijkt echter een inconsistent probleem te zijn, en niet elke bestuurder komt dit tegen. Als je dit wel merkt, probeer dan eens het pad steviger aan te drukken of zoek naar een andere pad die beter bij dit koffiezetapparaat past.

De overige functionaliteiten zijn beperkt; zoals verwacht bij een apparaat ontworpen voor gebruik in een voertuig, zijn er geen extra’s zoals een kopjeswarmer of instelbare koffiesterkte. Toch is de kernfunctie, het zetten van koffie, over het algemeen naar tevredenheid.

Een ander punt van aandacht is het aansluiten van het apparaat. Zeker in een omgeving die zoveel stroom vraagt als een vrachtwagen, moet het apparaat goed geïnstalleerd zijn om de zekering niet te laten springen. Mocht je niet handig zijn met elektronica, dan is hulp van een expert aan te raden. Je wilt tenslotte geen onaangename verrassingen tijdens je pauze.

Het meegeleverde afwasbare filter en beugel voor montage dragen verder bij aan het gemak dat dit koffiezetapparaat biedt. En laten we niet vergeten de besparing op dure tankstation-koffie; de investering in dit apparaat heb je na een reeks ritten makkelijk terugverdiend.

Kortom, het All Ride 24V Koffiezetapparaat is een handige toevoeging voor koffieliefhebbers op de weg. Het vraagt een beetje liefde en misschien wat aanpassingen voor de perfecte kop koffie, maar de geur van verse koffie tijdens een lange rit is dit kleine ongemak voor velen meer dan waard.

Duurzaamheid en Technische Problemen

All ride koffiezetapparaat voor auto of vrachtwagen 24 volt inclusief mok 5

Voor de kilometervreters en de langeafstandschauffeurs die dat cafetaria-moment willen overslaan is de All Ride 24V Koffiezetapparaat met de bijgeleverde mok een uitkomst. Maar zoals met elk product zijn er dingen die soepeler kunnen gaan. Laten we eens kijken naar de duurzaamheid en technische aspecten waar je rekening mee moet houden:

 • De levensduur van het apparaat is wisselend. Sommigen spreken over probleemloos gebruik, terwijl anderen technische ongemakken ervaren na enkele keren gebruik.

 • Technische mankementen zoals een uitvallende zekering en vervanging van onderdelen kunnen frustreren, en het is iets dat vaker voorkomt dan wenselijk.

 • Een pluspunt is de gebruiksvriendelijke aan/uit schakelaar met verlichting, die het makkelijk maakt om te zien wanneer het apparaat in werking is.

Het is duidelijk, niet alle dagen zijn hetzelfde met dit koffiezetapparaat. De ervaringen variëren van enthousiaste ochtenden waarbij de geur van koffie de cabine vult, tot dagen waarop het apparaat zelf een korte pauze lijkt te nemen.

Een genoemd minpunt is het probleem met de koffiepads die soms opdrijven, wat resulteert in een minder sterke bak troost. Maar creatieve zielen onder ons hebben dit getackeld door de padhouder aan te passen of door de overgang te maken naar het gebruik van losse koffie. Niet ideaal, maar het werkt.

Qua bouwkwaliteit, het apparaat voelt wat licht aan, wat de indruk van sterke duurzaamheid ietwat ondermijnt. Toch blijkt dat wanneer het eenmaal veilig is gemonteerd met de bevestigingsbeugel, het wel een aantal hobbelige wegen aankan.

Interessant genoeg, ondanks de elektrische eigenaardigheden waar sommige gebruikers tegen aan lopen, blijft de service van snelle levering en adequaat voldoen aan de verwachtingen voor veel klanten een constante.

Conclusie: De All Ride 24V Koffiezetapparaat is een goeie maat voor onderweg, mits je bereid bent zijn kuren te verdragen. Het is een kwestie van afwegen tussen het gemak van een snel kopje koffie en de mogelijke technische tegenslagen. Vergeet ook niet dat elke keer dat je dit apparaat verkiest boven een pitstop, je tijd, geld en de planeet spaart door het vermijden van wegwerpbekers.

Laten we ook niet vergeten dat, hoewel dit apparaat niet perfect is, het voor velen een trouwe metgezel zal blijven op de lange ritten. Soms moet je gewoon een beetje knutselen en geduld hebben, maar aan het eind van de rit kan je heerlijk genieten van jouw eigen gebrouwen kopje goudbruine vloeistof. Precies zoals de weg zelf, komt koffiezetten onderweg met z’n eigen hobbels en bochten.