Aanbieding: Leitz IQ Autofeed 100 Papierversnipperaar P-4 voor 297 euro (2024)

Aanbieding: 297 euro voor Leitz IQ Autofeed met P-4 snippers voor kleine kantoren. Anti-vastloop technologie, 100 A4-vel capaciteit, 34L opvangbak.
Auteur
Affiliatie
Milan van Dijk

Cartesium

Publicatiedatum

3 januari 2024

Inleiding

Leitz iq autofeed 100 stille papierversnipperaar p 4 snippers voor thuis/thuiswerkplek invoer tot 100 a4 vellen wit 7k61k48074gg lj3bn4

De Leitz IQ Autofeed 100 Papierversnipperaar P-4 is nu in de aanbieding op Bol.com.

De Leitz IQ Autofeed 100 Papierversnipperaar P-4 staat garant voor geavanceerde vernietiging van vertrouwelijke documenten in iedere kantooromgeving. Met zijn snijcapaciteit van P-4 fijnheid en autofeed-technologie voor het automatisch verwerken van tot 100 vellen tegelijk, biedt dit apparaat een uitstekende combinatie van veiligheid en gemak.

Aanbieding

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Merk Leitz Veiligheidsnorm P-5
Snijtype Microsnipper Invoercapaciteit 100
Capaciteit opvangbak 34 l Kleur WIt
Anti-vastloop technologie Ja Automatisch oliën Nee
Automatische invoer Ja CE markering Zichtbaar

Automatische invoer en anti-vastloop technologie

Leitz iq autofeed 100 stille papierversnipperaar p 4 snippers voor thuis/thuiswerkplek invoer tot 100 a4 vellen wit n86zrz3gnblv

De Leitz IQ Autofeed 100 Papierversnipperaar pakt uit met een slimmigheid die thuiswerkers en kleine kantoren zeker zal bekoren: een vollédig automatische invoer en een anti-vastloop technologie. Dit maakt het apparaat niet alleen aantrekkelijk maar ook bijzonder efficiënt in gebruik.

Vergeet het handmatig voeren van papier door de machine. Met dit apparaat kun je een stapel van wel 100 A4-vel in de automatische invoer leggen en met een gerust hart weglopen. Naar het koffiezetapparaat, bijvoorbeeld. De snippers komen perfect gesneden uit de machine, ook wanneer je er niet naast staat. Ideaal als multitasken je tweede natuur is.

Belangrijke kenmerken op een rij:

 • Automatische invoer van tot 100 A4-vellen

 • P-4 snippers; veilig en conform AVG-richtlijnen

 • Anti-vastloop technologie; voorkomt irritaties en tijdverlies

 • Eenvoudige aanraakbediening

 • Groot opvangbakvolume van 34 liter

Uiteraard, geen enkel apparaat is zonder zijn minder sterke kanten. Hoewel de opvangbak groot is, kan de frequentie waarmee je deze moet legen een puntje van aandacht zijn. Voor degenen die stapels vertrouwelijke documenten hebben, kan dit als een onderbreking van de werkzaamheden worden gezien. Echter, laten we reëel zijn: elk apparaat heeft beperkingen en het even legen van de bak mag de pret niet drukken.

Misschien heb je een keer de pech dat er nét iets te veel papier in de auto-invoer terechtkomt. In zo’n zeldzaam geval kan de machine een beetje mopperen en vastlopen. Gelukkig is dit met de anti-vastloop functionaliteit snel opgelost en ga je snel weer verder met je werk.

Wat ook fijn is aan de Leitz IQ Autofeed, is dat hij bijzonder gebruiksvriendelijk is. Een kind kan de was doen: druk op een paar knoppen via het aanraakscherm en de machine doet zijn magische werk. Plus, het is een krachtige, robuuste machine die zichzelf serieus neemt in wat hij moet doen: vertrouwelijke documenten in snippers veranderen.

Kortom, de Leitz IQ Autofeed 100 Papierversnipperaar is een sterke speler in de markt, zeker als je waarde hecht aan automatisering en beveiliging. Hij doet zijn werk uitstekend en geeft je de vrijheid om te focussen op andere taken terwijl je gevoelige papierwerk in veilige handen is. De kleine ongemakjes zijn weinig opvallend in het licht van het gemak en de tijdswinst die deze papierversnipperaar biedt. Een kleine moeite, voor een veilige geest.

Capaciteit en onderhoud van de opvangbak

Leitz iq autofeed 100 stille papierversnipperaar p 4 snippers voor thuis/thuiswerkplek invoer tot 100 a4 vellen wit rlveyelxgrky

De Leitz IQ Autofeed 100 Papierversnipperaar P-4 biedt een uitkomst voor iedereen die zonder gedoe en op efficiënte wijze belangrijke documenten wil vernietigen. Zoals de naam al suggereert, heeft dit apparaat een capaciteit om automatisch 100 A4-vellen te versnipperen, wat een flinke tijdbesparing kan opleveren. Voeg daar nog de anti-vastloop technologie aan toe en je hoeft niet bang te zijn dat de versnipperaar bij het kleinste obstakel zijn werk staakt.

Eén aspect dat extra aandacht vraagt, is het onderhoud van de 34 liter opvangbak. Hoewel de capaciteit ruim is en de bak niet na elk gebruik geleegd hoeft te worden, kan het toch zo zijn dat je bij grote hoeveelheden te vernietigen papier de bak vaker moet legen. Het handige is dat de shredder een 80%-vol-melding geeft, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan als de bak bijna vol zit. Bovendien is de ‘clean emptying’ functie een mooie toevoeging die ervoor zorgt dat de messen omkeren om achtergebleven papierresten te verwijderen, waardoor het leegmaken van de bak een stuk netter gaat.

Hier een kort overzicht van de features die relevant zijn voor de capaciteit en het onderhoud van de opvangbak:

 • Automatische versnippering van 100 A4-vellen

 • Anti-vastloop technogie om onnodige onderbreking te voorkomen

 • Infraroodsensor die meldt wanneer de opvangbak vol raakt

 • 34 liter opvangbak die zorgt voor minder frequent leegmaken

 • 80%-vol-melding en ‘clean emptying’ functie voor gemakkelijk onderhoud

Met deze papiervernietiger kun je op een dag flink doorwerken, dankzij een doorlooptijd van 20 minuten. Wanneer je klaar bent met versnipperen, schakelt het apparaat na 3 minuten zonder gebruik, automatisch over op ECO-slaapmodus, waardoor je niet alleen energie bespaart, maar ook het apparaat niet onnodig aan laat staan.

Het is goed om te realiseren dat, ook al is de opvangbak van een behoorlijk formaat, deze afhankelijk van het gebruik wellicht vaker geleegd moet worden bij grote versnipperopdrachten. Echter, dit is een klein minpuntje in vergelijking met het gemak dat deze versnipperaar biedt voor de gemiddelde thuis- of klein kantoorwerkplek.

Over het algemeen is het gebruik van de Leitz IQ Autofeed 100 een fluitje van een cent. De papiervernietiger doet stilletjes en zelfstandig zijn werk, terwijl jij je kunt richten op andere taken. Alles bij elkaar genomen is dit een krachtige en toch subtiele aanwinst voor iedere werkplek die behoefte heeft aan betrouwbare documentvernietiging, zonder dat je continu op en neer hoeft te lopen om de bak te legen. De snelle, automatische invoer en de slimme functies maken dit product de moeite waard, zelfs als het soms vraagt om een extra rondje naar de prullenbak.

Geluidsniveau en gebruikservaring

Leitz iq autofeed 100 stille papierversnipperaar p 4 snippers voor thuis/thuiswerkplek invoer tot 100 a4 vellen wit rjje9yrvlgkz qk5k9bg

Bij de keuze van een papierversnipperaar voor uw kantoor of thuiswerkplek is het geluidsniveau vaak een doorslaggevend criterium. De Leitz IQ Autofeed 100 onderscheidt zich hier positief. Het apparaat doet zijn werk bijzonder stil, waardoor u ongestoord door kunt gaan met andere bezigheden. Dit is een grote plus voor de gebruikservaring, vooral in omgevingen waar stilte gewaardeerd wordt.

Belangrijke punten van de Leitz IQ Autofeed 100:

 • Ultra stille werking

 • Eenvoudig en intuïtieve bediening

 • Geschikt voor dagelijks gebruik in elk (thuis)kantoor

Daarnaast biedt dit model een hoge mate van gebruiksgemak. Met een aanraakscherm voor de bediening is het instellen en bedienen van dit apparaat een kwestie van een paar tikken. Door de eenvoud van het design kunt u de papierversnipperaar snel in gebruik nemen.

Echter, hoewel de automatische invoer een ervaring van ‘zet het neer en ga verder’ belooft, komt de realiteit dichtbij zonder helemaal perfect te zijn. Een enkele keer kan de machine een hikje hebben wanneer hij te veel vellen tegelijk grijpt. Dit is zeldzaam, maar iets om in de gaten te houden.

De Leitz IQ Autofeed 100 straalt duurzaamheid uit en kan zonder twijfel een berg papier aan. Ook is het een genot dat u niet continu naast de machine hoeft te staan. Aandacht voor de opvangbak blijft belangrijk – deze moet regelmatig geleegd worden om optimaal te kunnen blijven versnipperen. Maar is dat niet een kleine moeite voor het behouden van uw privacy en dat van uw klanten?

Het apparaat is zo gebruiksvriendelijk dat het met gemak een aanvulling vormt voor elk modern (thuis)kantoor. Zet het neer, voer de vellen in en de papierversnipperaar doet de rest. Zelfs het legen van de opvangbak, wat met andere modellen soms een stoffige aangelegenheid kan zijn, is door de ‘clean emptying’ functie minder rommelig.

Tot slot, de rustige werking van de Leitz IQ Autofeed 100 maakt het een ideale partner in de strijd tegen ongewenst papier. Het snijdt vlot door nietjes en zelfs creditcards, zonder dat de vrede in uw werkruimte verstoord wordt. Kleinere aandachtspunten doen weinig af aan de algehele positieve ervaring, waarmee dit apparaat een overtuigende keuze is voor wie efficiëntie en rust op prijs stelt.

Prijs-kwaliteitverhouding en garantie

Leitz iq autofeed 100 stille papierversnipperaar p 4 snippers voor thuis/thuiswerkplek invoer tot 100 a4 vellen wit ym9ojlyo4kkm

Bij het zoeken naar een betrouwbare papierversnipperaar die een goede balans biedt tussen prijs en kwaliteit, springt de Leitz IQ Autofeed 100 er zeker uit. Deze machine levert prestaties die je mag verwachten van een geavanceerd kantoorapparaat en biedt een extra laag van zekerheid met de bijgeleverde garantie.

Belangrijke voordelen zijn:

 • Volautomatisch systeem: leg simpelweg een stapel papier in de machine en hij doet zijn werk.

 • Capaciteit: de autofeed verwerkt tot 100 vellen tegelijk.

 • Gebruikersgemak: dankzij de aanraakbediening is de shredder door iedereen gemakkelijk te gebruiken.

 • Garantie: met 2 jaar standaard en 1 extra jaar na registratie laat Leitz zien achter de kwaliteit van hun product te staan.

Wat direct opvalt is het gebruikersgemak van dit model. Papieren, wel of niet voorzien van nietjes of paperclips, worden zonder moeite versnipperd tot kleine stukjes, wat ook meteen bijdraagt aan de naleving van de AVG regelgeving. Bedrijfsgevoelige informatie blijft zo goed beschermd.

De prijs-kwaliteitverhouding van de Leitz IQ Autofeed is indrukwekkend. Moderne techniek mag wat kosten, maar deze papierversnipperaar bewijst dat hoge functionaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te betekenen. De investering is gerechtvaardigd voor de veeleisende, moderne ondernemer of thuiswerker die tijdsbesparing en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan.

Het is wel zo dat de opvangbak van 34 liter, hoewel ruim genoeg voor sporadisch gebruik, bij veelvuldig gebruik vaker geleegd dient te worden. Echter, met de ‘clean emptying’ functie is dit een fluitje van een cent en houd je je werkplek netjes en papierrest-vrij.

Een puntje van aandacht is wanneer er, zeker bij de autofeed, misschien te veel vellen tegelijk worden gepakt. Dit kan leiden tot vastlopen, iets wat natuurlijk bij elke papierversnipperaar kan gebeuren. Gelukkig heeft de Leitz IQ een anti-vastloop technologie, waardoor dit scenario tot een minimum wordt beperkt.

Samenvattend kan gezegd worden dat de Leitz IQ Autofeed 100 een robuuste en betrouwbare keuze is voor wie op zoek is naar een goede veiligheidsnorm en snijtype voor hun versnipperbehoeften. Deze machine levert op alle fronten en het extra jaar garantie na registratie benadrukt nog eens dat je met een gerust hart op de kwaliteit van dit apparaat kunt vertrouwen. Het is een waardevolle toevoeging aan elk kantoor en biedt de gebruiker een fijne werkervaring met weinig onderbrekingen. Een slimme aankoop die zichzelf op termijn terugverdient in tijd, veiligheid en efficiëntie.