Aanbieding 57 euro: Fellowes 6M Papierversnipperaar - P4 Mini-cut (2024)

De Fellowes 6M papierversnipperaar voor 57 euro: versnippert tot 6 A4-vellen in minisnippers, 13 liter opvang, en DIN P-4.
Auteur
Affiliatie
Milan van Dijk

Cartesium

Publicatiedatum

7 januari 2024

Inleiding

Fellowes 6m papierversnipperaar p4 mini cut snippers 6 vel 1

De Fellowes 6M Papierversnipperaar - P4 Mini-cut - 6 vel is nu in de aanbieding op Bol.com.

De Fellowes 6M Papierversnipperaar is een compact en efficiënt apparaat voor het veilig vernietigen van vertrouwelijke documenten. Met de capaciteit om tot zes A4-vellen per keer te verwerken in P-4 minisnippers, biedt deze versnipperaar een betrouwbare beveiliging voor persoonlijke of zakelijke informatie. De geavanceerde functies, waaronder een praktisch veiligheidsslot en de mogelijkheid om ook creditcards en klein metaal te verwerken, maken de Fellowes 6M tot een uitmuntend gereedschap voor hedendaags documentbeheer.

Foto’s

Klik op foto’s om ze te vergroten:

Fellowes 6m  papierversnipperaar  p4 mini cut snippers  6 vel 10 Fellowes 6m  papierversnipperaar  p4 mini cut snippers  6 vel 11 Fellowes 6m  papierversnipperaar  p4 mini cut snippers  6 vel 9 Fellowes 6m  papierversnipperaar  p4 mini cut snippers  6 vel 5 Fellowes 6m  papierversnipperaar  p4 mini cut snippers  6 vel 4

Aanbieding

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Merk Fellowes Veiligheidsnorm P-4
Snijtype Microsnipper Invoercapaciteit 6
Capaciteit opvangbak 13 l Kleur Wit
Anti-vastloop technologie Ja Automatisch oliën Nee
Automatische invoer Nee CE markering Zichtbaar

Prestatie en capaciteit’, ‘Veiligheidsfeatures en gebruiksgemak’, ‘Onderhoud en betrouwbaarheid’, ’Ontwerp en geluidsniveau

Fellowes 6m papierversnipperaar p4 mini cut snippers 6 vel 2

De Fellowes 6M Papierversnipperaar blijkt een handige bondgenoot te zijn voor iedereen die thuis of op een klein kantoor veilig documenten wil vernietigen. Als het gaat om prestatie en capaciteit, dan heeft dit compacte apparaat een goed verhaal. Met het versnipperen van 6 A4’tjes tegelijkertijd in minuscule P-4 niveau snippers, biedt het meer dan voldoende veiligheid voor de meeste gebruikers. Het eindresultaat is een bak vol met snippers die ter grootte zijn van 4x12 mm, waardoor vertrouwelijke informatie echt vertrouwenwekkend wordt vernietigd.

In de praktijk is de machine wellicht wat minder vlug met meerdere bladen, maar voor de thuisgebruiker is dat nauwelijks een probleem. Het is gewoon een kwestie van niet overhaasten en het apparaat z’n werk laten doen.

Veiligheidsfeatures krijgen ook aandacht bij de Fellowes 6M. Het Safety Lock voorkomt onbedoeld gebruik, wat een geruststellende gedachte is in een huis met kleine onderzoekers oftewel kinderen. Ook kan deze papierversnipperaar met hetzelfde gemak creditcards en zelfs nietjes en paperclips aan, wat het gebruiksgemak alleen maar ten goede komt.

Het onderhoud lijkt ook eenvoudig, hoewel regelmatig oliën nodig is om de shredder soepel te laten lopen en storingen te voorkomen. Dit kost wat extra aandacht, maar helpt de machine probleemloos functioneren. Het betrouwbaarheidsaspect krijgt wat kritische noten wanneer we kijken naar de ervaringen waarbij de versnipperaar stopte met functioneren of enkel de reverse-stand bleef werken. Dit lijkt een technisch mankement wat vaker voor kan komen, maar met een goede service waar Fellowes om bekend staat, zijn vervangende apparaten snel onderweg.

Dan het ontwerp; met z’n strakke zwarte look past de 6M moeiteloos in elke kantooromgeving. De opvangbak van 13 liter is groot voor zijn omvang en dankzij het kijkvenster is het in één oogopslag duidelijk wanneer het tijd is om te legen. Het geluidsniveau is iets waar meningen over uiteenlopen; de ene gebruiker noemt het apparaat rustig, terwijl een andere het als luidruchtig ervaart. Dit kan variëren per situatie, maar voor een papierversnipperaar lijkt het binnen de verwachtingen te liggen.

Een klein lijstje met wat de Fellowes 6M te bieden heeft:

 • Veilig vernietigen van documenten in P-4 niveau.

 • Gemakkelijk vermogen om creditcards en nietjes mee te versnipperen.

 • Relatief ruime 13 liter opvangbak.

 • Veiligheidsslot voor ongepland gebruik.

Hoewel het apparaat zijn beperkingen heeft - zoals een afkoelingsperiode na 5 minuten intensief gebruik, en sommige incidenten met defecten - is het algemene beeld positief. Het biedt waar voor zijn geld en wordt overwegend beschouwd als een prima machine voor thuisgebruik.

Het neemt niet veel ruimte in, functioneert naar behoren, en met wat gebruikerssavvy zoals het voorkomen van overbelasting, regelmatig oliën en niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid vellen tegelijk versnipperen, zal dit apparaat zijn prijs dubbel en dwars waard zijn.

Voor de prijs van 57 euro is de Fellowes 6M Papierversnipperaar dan ook een interessante optie voor degenen die een goede balans zoeken tussen veiligheid, prestatie en gebruiksgemak.