Aanbieding: HP OneShred 8CC Papierversnipperaar - P-4 - voor 67 euro (2024)

Mijn ervaring met de HP OneShred 8CC papierversnipperaar met P-4 beveiliging en 15L capaciteit: Compact design, kruisnede en gebruiksgemak. Momenteel met korting beschikbaar.
Auteur
Affiliatie
Milan van Dijk

Cartesium

Publicatiedatum

10 januari 2024

Inleiding

Hp oneshred 8cc papierversnipperaar p 4 / din 66399 shredder 15l kantoor/ thuisgebruik wit 4jyonlzo5lg6 9qm8zy

De HP OneShred 8CC Papierversnipperaar - P-4 - 15L - Wit is nu in de aanbieding op Bol.com.

De HP OneShred 8CC papierversnipperaar is een compact apparaat ontworpen voor effectieve documentvernietiging in de veiligheidsklasse P-4. Met een capaciteit van 15 liter is dit model bij uitstek geschikt voor kleinschalig gebruik en eenvoudige bediening. Het ondersteunt het versnipperen van maximaal 8 vellen tegelijkertijd, waarmee het een praktische oplossing biedt voor zowel thuisgebruikers als kleinere kantoorruimtes.

Aanbieding

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Merk HP Veiligheidsnorm P-4
Snijtype Snippers Invoercapaciteit 8
Capaciteit opvangbak 15 l Kleur Wit
Anti-vastloop technologie Ja Automatisch oliën Nee
Automatische invoer Ja CE markering Zichtbaar

Functionaliteit en gebruik

Hp oneshred 8cc papierversnipperaar p 4 / din 66399 shredder 15l kantoor/ thuisgebruik wit b7kw1emgrlpn 5bb8yz

De HP OneShred 8CC Papierversnipperaar is een handige aanwinst voor zowel het kantoor aan huis als voor particulieren die veilig en effectief hun vertrouwelijke documenten willen vernietigen. Met een snijcapaciteit van 8 vellen A4 en een cross-cut partikelsnede zorgt deze shredder ervoor dat documenten worden omgezet in kleine stukjes van 5 mm x 18 mm, wat uitstekende beveiliging biedt met veiligheidsniveau P-4.

Een van de belangrijkste pluspunten is de anti-vastloop technologie, waarmee het apparaat automatisch documenten die vastzitten kan omkeren en het probleem zelf oplost. Een ander praktisch kenmerk is de relatief stille werking; met een geluidsniveau van slechts 68 dB is dit apparaat niet storend luid tijdens het vernietigen van papier.

Belangrijke kenmerken zijn:

 • Snijcapaciteit van 8 vellen tegelijkertijd

 • Partikelsnede voor veiligheidsniveau P-4

 • Anti-vastloop technologie

 • Relatief stille werking

Ondanks zijn compacte afmetingen, biedt de shredder een snijsnelheid van 1,8 meter per minuut, wat betekent dat een grote hoeveelheid documenten in een redelijk tempo vernietigd kan worden. Het apparaat is licht van gewicht (4,3 kg), waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen van de ene naar de andere plek - perfect voor kleinere kantoorruimtes waar flexibiliteit gewenst is.

Echter, zoals bij elk product, zijn er ook enkele nadelen te bespreken. Een terugkerende observatie van gebruikers is dat de opgegeven maximale invoercapaciteit van 8 vellen soms te ambitieus is. Het apparaat kan dan gaan kreunen en piepen wanneer je deze limiet benadert, wat erop wijst dat voor een lange levensduur en optimale prestatie het beter is iets onder deze limiet te blijven, bijvoorbeeld door niet meer dan 2 vellen tegelijk in te voeren.

Na een bedrijfstijd van 4 minuten heeft de HP OneShred 8CC een koeltijd nodig, die 50 minuten duurt. Dit hoeft niet per se een probleem te zijn, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je continu grote hoeveelheden papier te vernietigen hebt.

Voor extra gemak wordt er een envelop met smeermiddel meegeleverd om de prestaties van de schredder te optimaliseren, alhoewel het onduidelijk is wanneer je dit precies moet gebruiken. Het zou handig zijn als de handleiding hier meer duidelijkheid over gaf.

Al met al biedt de HP OneShred 8CC een goede balans tussen veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemak voor iedereen die documenten op een veilige en betrouwbare manier wil vernietigen. Het is slim om realistisch te blijven over de capaciteit, en met een beetje geduld kun je veel bereiken met deze papierversnipperaar. Voor de aangeboden prijs van 67 euro krijg je absoluut waar voor je geld en een betrouwbaar apparaat dat doet wat het moet doen.

Ontwerp en capaciteit

Hp oneshred 8cc papierversnipperaar p 4 / din 66399 shredder 15l kantoor/ thuisgebruik wit d7myweorqpqy 5bb8yz

Het strakke witte design van de HP OneShred 8CC Papierversnipperaar past naadloos in het moderne kantoor of thuiswerkplek. Niet alleen ziet deze shredder er goed uit, maar met een capaciteit van 15 liter gaat hij ook niet ongemerkt voorbij aan zijn praktische waarde. Ondanks dat deze papierversnipperaar compact is, levert hij grootse prestaties.

Belangrijke kenmerken op een rij:

 • Capaciteit opvangbak: 15 liter

 • Snijtype: Cross Cut (snippers)

 • Invoercapaciteit: tot 8 vellen A4

 • Kleur: Stijlvol wit

 • Anti-vastloop technologie: ja

 • Gewicht: 4,3 kg

De invoercapaciteit van 8 vellen is voor de meeste kantoortaken ruim voldoende. Echter, sommige gebruikers geven de voorkeur aan het invoeren van minder papier tegelijk om potentiële vastlopers te voorkomen. Hoewel dit als een nadeel kan worden bestempeld, is het vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur en werkmethode. De anti-vastloop technologie is dan ook een handige feature die een hoop irritaties bespaart.

Ondanks zijn slanke voorkomen, is de HP OneShred 8CC geen lichtgewicht als het op prestaties aankomt. De machine versnippert papier tot confetti van 5 mm x 18 mm, waardoor documenten goed beveiligd zijn tegen ongewenste aandacht. Dit veiligheidsniveau, ook wel P-4 genoemd, is vaak meer dan voldoende voor het vertrouwelijk wegdoen van bankafschriften of bedrijfsdocumenten.

De uitneembare versnipperkop maakt het legen van de bak kinderspel. Je tilt simpelweg de kop eruit, gooit het papierafval in de prullenbak en je bent weer klaar om te shredderen. Geen gedoe, geen rommel – simpel en efficiënt. Natuurlijk, soms moet er wat papier van de messen gepeuterd worden, maar dat is bij de meeste shredders wel eens nodig.

Het is duidelijk dat de kracht van de OneShred 8CC in zijn eenvoud en efficiëntie ligt. Hij doet precies wat je van een papierversnipperaar verwacht: het vertrouwelijk vernietigen van documenten. Daarnaast voegt de witte kleur van het apparaat een frisse toets toe aan elke werkruimte zonder te overdrijven.

Zo nu en dan kan het gebeuren dat de machine wat kreunt en piept, vooral als hij een ietsje meer belast wordt dan aanbevolen. Dit is echter geen grote domper op de algemene tevredenheid. Veel gebruikers zullen het gevoel hebben dat het apparaat prima zonder problemen te gebruiken is en zij waarderen de meegestuurde envelop met smeer om de levensduur van de apparatuur te verlengen.

Kortom, voor wie op zoek is naar een functionele en ook nog eens mooi ogende papierversnipperaar, zou de HP OneShred 8CC een uitstekende keus zijn. Ja, misschien is er af en toe wat geduld nodig met gevoelige apparaten zoals deze, maar over het algemeen levert hij soliditeit en zekerheid voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Technische specificaties

Hp oneshred 8cc papierversnipperaar p 4 / din 66399 shredder 15l kantoor/ thuisgebruik wit jjv0exnz8l6y 5bb8yz

In de hedendaagse wereld waar informatiebeveiliging van cruciaal belang is, biedt de HP OneShred 8CC papierversnipperaar een veilige oplossing om uw vertrouwelijke documenten te vernietigen. Met een snijcapaciteit van 8 vel DIN A4 (80 g/m²) papier per keer, lijkt deze shredder een betrouwbaar apparaat voor thuis of klein kantoorgebruik.

Een blik op de technische kwaliteiten:

 • Veiligheidsniveau P-4: de papierversnipperaar voldoet ruimschoots aan de DIN 66399 normering, wat betekent dat de deeltjesgrootte van de snippers (5 mm x 18 mm) geschikt is voor het vernietigen van zeer gevoelige data.

 • De snijsnelheid van 1,8 meter per minuut zorgt ervoor dat je snel door je stapel papier heen bent.

 • Het apparaat is ook toegerust om kredietkaarten, paperclips en nietjes te snijden, waardoor het niet nodig is om deze eerst te verwijderen en je veel tijd bespaart.

 • Voor een papierversnipperaar heeft het met 68 dB een redelijk werkingsgeluid, niet fluisterstil maar ook zeker niet storend lawaaierig.

Op het gebied van elektrische specificaties levert de HP OneShred 8CC met een vermogen van 200 W en een AC motortype naar behoren. De versnipperaar vereist een spanning van 220 - 240 VAC en een frequentie van 50 / 60 Hz, wat standaard is voor de meeste huishoudelijke en kantoortoepassingen.

Ook op het gebied van fysieke kenmerken scoort het apparaat punten:

 • Weegt slechts 4,3 kg en is hierdoor makkelijk te verplaatsen, ook al mist het wieltjes.

 • Compacte afmetingen (320 mm x 190 mm x 416 mm), een pluspunt als je niet veel ruimte hebt.

Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Ondanks de beweerde capaciteit van 8 vellen, melden sommige gebruikers dat het apparaat soms vastloopt bij het versnipperen van minder dan de maximaal toegestane hoeveelheid papier. Dit kan frustrerend zijn, zeker als je een berg papier veilig wilt weggooien. Echter, de meeste gebruikers ervaren deze kwestie niet en prijzen de papierversnipperaar voor zijn betrouwbare werkzaamheid.

De HP OneShred 8CC komt ook met oververhittings- en overbelastingindicatoren, wat handig is om te voorkomen dat je het apparaat te zwaar belast. De afvalbak van 15 liter is niet gigantisch, maar het is voldoende voor persoonlijk gebruik en zorgt voor een eenvoudige leegloop. Het gebrek aan een volle en open bak indicator is misschien een klein minpuntje, maar iets wat makkelijk te overzien is vanwege de andere positieve kenmerken van de machine.

Toch blijkt de HP OneShred 8CC over het geheel genomen een solide keuze voor diegenen die belang hechten aan de veiligheid en privacy van hun documenten. Het apparaat functioneert goed binnen de verwachtingen van de meeste gebruikers. Daarbij komt dat de meegeleverde envelop met smeerolie wijst op een stukje extra zorg van HP voor langdurig onderhoud van de snijmessen.

Al met al, met de relatief kleine nadelen, die vaak verholpen kunnen worden door het apparaat niet te overbelasten, levert de HP OneShred 8CC prima prestaties voor zijn prijsklasse.

Gebruikerservaring en onderhoud

Hp oneshred 8cc papierversnipperaar p 4 / din 66399 shredder 15l kantoor/ thuisgebruik wit nrxjpd7xxkz8 5bb8yz

In deze recensie duiken we in de wereld van de HP OneShred 8CC papierversnipperaar. We weten allemaal hoe belangrijk het is om gevoelige informatie veilig te vernietigen. De HP OneShred 8CC heeft een aantal stevige pluspunten maar laat ook zo nu en dan wat steekjes vallen.

Om te beginnen, het doet wat het moet doen: jouw vertrouwelijke documenten worden fijn gesneden tot nauwelijks herkenbare stukjes. Dankzij de veiligheidsnorm P-4 kun je erop vertrouwen dat versnipperde informatie echt privé blijft. Wat betreft het onderhoud; de shredder komt met een envelop met smeermiddel om de messen in goede conditie te houden, al is het een klein raadsel wanneer je deze het beste kunt gebruiken.

Nu even over het gebruiksgemak. Het apparaat is aangenaam licht en het compacte formaat zorgt ervoor dat je het makkelijk kunt verplaatsen, al zijn er geen wielen aanwezig. De invoercapaciteit van 8 vellen zou je vlot door stapels documenten moeten helpen, maar in de praktijk blijkt voorzichtigheid geboden. Meer dan twee vellen tegelijkertijd zou kunnen zorgen voor een koffiepauze vanwege een vastgelopen papier.

De belangrijkste punten op een rij:

 • Veiligheidsnorm P-4 voor vertrouwde documentvernietiging.

 • Gebruiksvriendelijk door het lichte gewicht en de compacte afmetingen.

 • Smeermiddel inbegrepen voor onderhoud van de messen.

Echter, wanneer het op capaciteit aankomt, lijkt de HP OneShred 8CC iets te optimistisch. Vastlopen kan voorkomen, zelfs bij minder dan de beloofde 8 vellen. Dit kan natuurlijk frustrerend zijn. Toch, als je bereid bent om het aantal vellen dat je tegelijkertijd vernietigt te minderen, dan is deze shredder een solide keus.

Bij gebrek aan een volle bak indicator is het handig dat er een kijkvenster is zodat je weet wanneer het tijd is om de bak te legen. En met een beetje geduld en de automatische terugloopfunctie worden de meeste papieropstoppingen snel opgelost.

Ja, er kunnen wat kreuntjes en piepjes te horen zijn als de shredder aan het werk is. Maar laten we eerlijk zijn: welke papierversnipperaar maakt nu geen lawaai? Met een geluidsniveau van 68 dB is het ook weer niet alsof je op een bouwplaats staat.

Samenvattend, de HP OneShred 8CC is een betaalbare shredder die geschikt is voor zowel thuisgebruik als voor de kleinschalige kantooromgeving. Hij is niet perfect, maar met een beetje aanpassingsvermogen en regelmatig onderhoud heeft hij alles in huis om te voldoen aan jouw versnipperbehoeften. En voor de prijs van 67 euro is het al met al een net pakketje – zeker als je beseft dat een beetje extra privacy vandaag de dag onbetaalbaar is.